Google+ Followers

Friday, September 27, 2013

Batik Chiffon

Assalamualaikum u olls...

Sebelum ZQ ajak korang usha koleksi batik chiffon ari ni,
ZQ nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan2 
yang support Give Away pertama ZQ.
Kalo u all berminat, 
masih ada masa lagi coz 
GA tu tamat Isnin depan, 30 Sept 2013.

Anyway, hari ini ZQ nak ajak korang usha koleksi batik chiffon pulak.
Bagi yang belum tahu cemana rupa kain chiffon tu, ni ZQ nak bagitau.
Korang pernah x tengok orang pakai batik yang kainnya lembut and nipis.
Kain dia yang jenis see through tu. 
Biasanya orang buat baju fesyen2, blouse pon ok gak.

Atas permintaan pelanggan ZQ, kami pon dapatkanlah beberapa pasang untuk u all usha2.
Manalah tahu kot korang suka.

Koleksi2 ari ni jenis yang kain utk buat baju dari material chiffon 
Kain utk buat kain/skirt dari material jacquard.
Cantik sangat you!!!

Baju - Chiffon
Kain/Skirt - Jacquard







Kalau ada yang u all berkenan, cam biasalah boleh pm kami. 
facebook @ watsapp @ wechat
0132877995 (Rahmat) @ 0145053504 (Kimi)
Selamat shopping!!!

2 comments:

tenku butang said...

waaaaa.. cantik2 semuanya!

Follower ke : 18
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

ZQ Batik said...

Thanks, ok. let's follow!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...