Google+ Followers

Friday, September 27, 2013

Batik Chiffon

Assalamualaikum u olls...

Sebelum ZQ ajak korang usha koleksi batik chiffon ari ni,
ZQ nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan2 
yang support Give Away pertama ZQ.
Kalo u all berminat, 
masih ada masa lagi coz 
GA tu tamat Isnin depan, 30 Sept 2013.

Anyway, hari ini ZQ nak ajak korang usha koleksi batik chiffon pulak.
Bagi yang belum tahu cemana rupa kain chiffon tu, ni ZQ nak bagitau.
Korang pernah x tengok orang pakai batik yang kainnya lembut and nipis.
Kain dia yang jenis see through tu. 
Biasanya orang buat baju fesyen2, blouse pon ok gak.

Atas permintaan pelanggan ZQ, kami pon dapatkanlah beberapa pasang untuk u all usha2.
Manalah tahu kot korang suka.

Koleksi2 ari ni jenis yang kain utk buat baju dari material chiffon 
Kain utk buat kain/skirt dari material jacquard.
Cantik sangat you!!!

Baju - Chiffon
Kain/Skirt - Jacquard







Kalau ada yang u all berkenan, cam biasalah boleh pm kami. 
facebook @ watsapp @ wechat
0132877995 (Rahmat) @ 0145053504 (Kimi)
Selamat shopping!!!

Monday, September 23, 2013

Give Away No.1

Assalamualaikum,

Jom layan GIVE AWAY...
GA ni untuk menghargai rakan-rakan ZQ... 
U all la tu!
Harap u all sudi2 lah join GA ni ye! 
Mudah jer 



Haaa, cara dia cam ni... 4 steps jer

1.  Buat satu entry tentang GA ini & letak banner atas ni;
2.  Jawab soklan ni > Apakah tagline ZQ Batik?
3.  Tinggalkan link u all kat ruangan komen;
4.  Jadi follower ZQ!

Haaa, senangkan???

Tang hadiahnyer pulak... Kali ini ZQ ada 
1.  Sehelai shawl design muda mudi masa kini... gitu; ngan 
2.  5 buah brooch yg cam kat bawah ni...

Tarikh tutup GA ni adalah pada 30 September 2013 ni yer...


So, sesapa yang sudi layan GA ni jom la layan, ZQ tunggu participation u olls :)...

~ GOOD LUCK ~



Thursday, September 5, 2013

Baju Kurung Batik Ready Made

Assalamualaikum,
Ari ni ZQ update baju kurung ready made size L.
Nape size L je? sebab ari ni ZQ ada customer yang urgently nak cari 2,3 pasang batik ready made size L. Saiz L je. 

So, ari ni ZQ update lah untuk beliau sebagai tambahan pada stok yang ada. 
Harap-harap ada lah yang beliau berkenan ye!
Esok2 insyaAllah ZQ update size lain punya plak...

U all pon kalau ada yang berkenan boleh lah contact ZQ
Rahmat (0132877995) Kimi (0145053504)

Boleh juga tengok stok2 dalam album2 sebelum ini.
Banyak yang gojes gitu...
Jom Soppink!
SOLD
02
SOLD
04
05





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...