Google+ Followers

Wednesday, June 19, 2013

June 2013 Collections

Assalamualaikum semua
Hari ini stok dah sampai
So ZQ Batik akan masukkan 
gambar-gambar design baru ya
Selamat membeli
Call@SMS@WhatsApp@WeChat ZQ Batik 

 AMR20 SOLD




Stock Clearance Sale!!!

Assalamualaikum semua,
Ok masa yang dinanti-nanti telah tiba.
Kami akan buat @ tambah STOCK CLEARANCE SALES COLLECTIONS
dari semasa ke semasa
Check it out!!!


Stock ni all sold, cuma tinggal AL22, Harga asal RM270, sekarang sale at RM250 jer...


Yang ni pulak, cuma tinggal AL38, warna purple. 
Harga asal RM270 sekarang sale RM240, hebat tu!!!


Ha! Yang ni  CS06 mmg cantik bagi anda yang sukakan kelainan.
Batik corak bunga sakura. Warna 2 tone actually. 
Elegan...


 ISN20 ni pon hebat, kaler merah, orange & yellow in tone. 
Dah siap berhias diamond. Cuma RM260.


RZ17 ni pulak ada kisah dia. 
Dia & geng2 dia ni laku serentak dlm minggu yang sama.
Tapi tetiba pulak pembeli RZ17 x jadi beli.
So sekarang tinggal la dia sorang2.
So, nak settlekan dia, kami bagi diskaun RM40.
Harga sekarang cuma RM240 sahaja.


 Yang ni cuma tinggal SDD35, kod dlm gambar tu typo error.
Harga sekarang RM240 sahaja. 
-SDD35 DAH SOLD OUT YE-


Yang SE02 ni pon sama kisah dengan RZ17, laku serentak. 
Tapi citer dia malang sket, dia je yg org x beli.
Mungkin sbb dia simple sangat kot.
Tapi bagi mereka yang suka colour kuning + coklat,
Harga SE02 ni sangat2 berpatutan RM220 jer...
Jangan tunggu lagi!

Yang ni pulak RAY04 & RAY08 adalah geng batik sutera jenis RAYON. 
Harga dah paling rendah dah RM150 jer...
AMR07 pulak, kes pembeli x jadi ambik. 
Sorry, gambar kurang memuaskan tapi actually kainnya mmg cantik. 

Sekian sahaja celoteh saya, Selamat bershopping!

Kemeja

Assalamualaikum semua
Hari ini ZQ Batik akan masukkan gambar-gambar baju kemeja
Kepada sesiapa yang berminat boleh la menghubungi pihak ZQ Batik
Call@SMS@WhatsApp@WeChat ZQ Batik 





JAC55 SOLD

JAC56 SOLD














Baju Kurung Batik Ready Made Sale!!!

SALE!!! SALE!!! SALE!!! 

Assalamualaikum semua
This time ada SALE sempena Syawal yang bakal menjelma...

Mcm biasa perkataan (DIAMOND) tu maksudnya 
baju tu dah dihias dengan diamond ye.
Code, Saiz dan Harga ada pd gambar.
Harga termasuk kos penghantaran.

Stok masih ada ni...
Sesiapa yang berminat boleh la
Call@SMS@WhatsApp@WeChat  
013-2877995 (Rahmat) @ 014-5053504 (Kimi)




SOLD

SOLD







SOLD







SOLD






SOLD









SOLD ITEMS

Assalamualaikum semua, 
Koleksi SOLD ni dibuka atas permintaan pelanggan 
yang buat permintaan nak tengok
gambar-gambar batik yang telah dijual.
So, kami update lah kat sini.
Mungkin boleh dijadikan idea untuk membeli..

~TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PELANGGAN~

Updated as at June 2013
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
08
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...